DRAFT - ACITA Agenda 30th April 2019

The Institute of Engineering and Technology (The IET), 2 Savoy Place, London WC2R OBL

NATIONAL Agenda

09.00- 09.50	Registration and Coffee
09.55	Welcome, Introduction and Housekeeping – Des Hiscock, Director General of ACITA)
10.00am 45min	Des Hiscock - BREXIT - Open Workshop Confirmed
10.45am	David Henig – UK Trade Policy - European Centre for International Political Economy (ECIPE) Confirmed
11.15am	Shanker Singham – Topic TBC - Competere - Confirmed
11.45am <i>30min</i>	Dominique Willems BREXIT - Implications Deal OR No Deal - CLECAT Confirmed
12.15pm (60mins)	LUNCH promptly
1.15pm <i>30min</i>	Yves Melin – FTA (Technical Details) Steptoe & Johnson - Confirmed
1.45pm 25min	Paul Bedford – HMT – Update on Brexit TBC
2.10pm 15min	Marcus Fysh MP - ROI & NI Border Issues - Confirmed
2.30pm 45min	Panel - Customs & Other Question Time
3.15pm	CLOSE

PD: Customs & Other Question Time

Des Hiscock – ACITA Chairperson

David Henig Confirmed Shanker Singham Confirmed Victoria Hewson Confirmed **Dominique Willems** Confirmed **Yves Melin Confirmed TBC**

Paul Bedford - HMT

Marcus Fysh MP **Confirmed**

Version: 3 (22/04/2019)